Testimonials

Maart 2020
Het (beeldbellen) is effe wennen, maar het is een goed alternatief in deze tijd en ik kan toch nog wat nieuwe oefeningen gaan doen.
Super Antoinette. En dank je voor het leuke gesprek.”
T.S.

Januari 2020
Zeer positieve ervaring!
Na meerdere onderzoeken die geen uitkomst boden voor de dagelijkse pijn die ik ervoer, kwam ik terecht bij Antoinette. Al na korte tijd werd er veel succes geboekt en intussen kan ik met blijdschap zeggen dat de pijn zelfs nagenoeg verdwenen is.
Ze wil oprecht helpen, geeft veel handvatten en praktische tips om zelf toe te passen in het dagelijkse leven. Het is daardoor ook houdbaar en effectief op lange termijn. Ik kan Oefentherapie Driessen dan ook zeker aanbevelen.

Nicole

Oktober 2019
Als ik ’s morgens op sta, begin ik met een half uur oefeningen voor rug en buikspieren. Afgelopen week ben ik voor het eerst sinds een jaar weer met de fiets naar het werk gegaan (8 km)! Dus ik ben heel blij en dankbaar voor alles wat ik weer kan! Zonder jouw inzet was dat zeker niet gelukt! Dus hartelijk dank voor je Cesar methode en ook je goede adviezen! Ga zo door en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen weer op de goede weg te brengen, net zo als je met mij hebt gedaan!”

December 2019
“Heel hartelijk dank voor je inzet en motivatie om mij en mijn rug weer mobiel te krijgen! Je hebt mij een half jaar lang gemotiveerd en gestimuleerd om door te gaan!
En bedankt voor je goede juridische adviezen!”

H.G.

April 2019
“In november 2018 heb ik een uitgebreide kijkoperatie van mijn knie ondergaan. Op advies van de orthopeed ben ik op zoek gegaan naar een Cesar oefentherapeut. Zo ben ik bij Antoinette terecht gekomen.
Met heel veel passie en enthousiasme heeft zij mij bewust gemaakt van de verbeterpunten t.a.v. mijn houding en bewegen. Ook heeft ze mij geleerd dit te integreren in mijn dagelijkse leven zowel thuis als op mijn werk. Alle oefeningen worden door haar enthousiast voorgedaan en daarna samen met mij. Door haar visualisatie en het verhaaltje bij de oefeningen kan ik ze goed onthouden voor thuis. Als ik het even niet meer weet bedenk ik me hoe Antoinette het voordeed en hup daar weet ik het weer. Ook de vele tips en tricks zijn voor mij heel waardevol gebleken waardoor ik mij makkelijker en vooral pijnlozer kan bewegen.
Inmiddels ben ik weer volop aan het werk en als het even niet zo soepel loopt hoor ik Antoinette met haar tips en tricks.
De discipline moet je zelf opbrengen maar het helpt als er iemand met veel passie en enthousiasme je daarbij ondersteunt.
Dank daarvoor Antoinette!”

C.R.

Januari 2018
In verband met heupklachten heb ik een afspraak gemaakt bij Cesarpraktijk Driessen. Ik ben zeer tevreden over de goede begeleiding,  de fijne oefeningen, die je ook thuis makkelijk kan doen. De gesprekken met Antoinette (de therapeute) waren heel prettig, ook gaf zij goede tips die  ook in je dagelijks leven goed van pas komen, zoals je zit-, loop-, en slaaphouding. Op dit moment gaat het heel goed met mij, de oefeningen doe ik nog steeds een paar keer per week.”
M.v. K. “een zeer tevreden (ex)patiënt”